Research & Business Park

New online platform for patients with heart failure

The new online platform for patients with heart failure – Hjerteportalen.dk – has been mentioned on the web page of the Hjerteforeningen (The Danish Heart Association). Hjerteportalen.dk is part of the project Future Patient where Eir is partner. Read more at: https://hjerteforeningen.dk/    

Novo Scholarship pgrogramme 2017 - OBS! Deadline 16 september 2016

 

Novo Nordisk og Novozymes tilbyder stipendier til at understøtte uddannelse af nogle af de bedste studerende i protein videnskab, bioteknologi, bioinformatik, Molekylærbiologi, systembiologi, translationel medicin, mikrobiologi, Biofysik, farmakologi, medicinafgivelse og biomedicinsk enheder. Formålet er at give udvalgte studerende på universiteter i Danmark og Lund Universitet til at afsætte fuld tid til deres kandidatspeciale. Læs mere her

HangOn-løsninger – opbevaring på sengen

Induflex arbejder desuden tæt sammen med Idéklinikken om udviklingen af flere produkter til opbevaring af patienters ejendele på sengen. Med HangOn løsningerne er patientens ejendele altid tæt på, personalet har ét samlet sted at opbevare dem, og det skulle gerne mindske risikoen for, at patienten mister noget på sin vej rundt på hospitalet. Der kan være flere forskellige formål ved produkterne. F.eks. HangOn Ears, der, udover at opbevare høreapparater på sengen, også skal gøre personalet opmærksomme på, at patienten skal have sit høreapparat sat i inden en vigtig samtale.

HangOn serien forventes at blive lanceret på markedet i efteråret 2016, og kommercialiserings-processen foregår i et samarbejde med Eir.

Billede 5                                Billede 6                    

Faktaboks:

Idéklinikken er Region Nordjyllands innovationsenhed, der hjælper med at indsamle og realisere sundhedsrelaterede idéer fra personale, patienter og pårørende på regionens sygehuse. Idéklinikken har erfaring med at understøtte udviklingen af nye produkter og forskningsprojekter gennem samarbejde med eksterne virksomheder, og i et tæt samarbejde med medarbejdere i regionen med henblik på at afsøge behov/ønsker/krav, fremstille prototyper til afprøvning, assistere i at opstille klinisk afprøvning, undersøge muligheder for beskyttelse af produktet, bistå ved kommercialisering og salg mm.

 

AAU LOGO RGB UK      

 

AalborgUniversityHospital Eir

     northdenmarkregion      EU Logo