Research & Business Park

Eir i Japan

Ultimo november blev Eir for 5 år i træk promoveret gennem samarbejdet med Udenrigsministeriet og ambassaden i Tokyo. Ambassaden arrangerede en besøgsrække, som ligeledes blev en opfølgning på den nylige promovering af dansk TeleHomeCare, hvor bl.a. Birthe Dinesen fra AAU deltog. Besøgsrækken omhandlede 5 lægemiddelindustrier og 4 hospitaler/universiteter, hvor Eirs kompetencer blev præsenteret sammen med videnskabelige indlæg om Regionens spidskompetencer inden for test og afprøvning.

Under besøget blev der underskrevet kontrakter omkring forskningssamarbejder for 3.1 mio. DKK. Eir-promoveringen i Japan gennem de seneste 5 år – som et af Eirs landefremstødsinitiativer – har været en meget succesfuld aktivitet, som fortsættes sammen med andre lande, som nu involveres i denne aktivitet.

I forbindelse med besøget i Japan blev der i samarbejde med Den Danske Ambassade i Tokyo arrangeret et webinar, hvor der for 950 ortopædkirurger online blev berettet om de resultater Aalborg Universitet og Aalborg Universitetshospital har opnået i samarbejde omkring artrose. Eir har efterfølgende modtaget en lang række henvendelser om initiering af samarbejder. Der vil i 2018 blive arbejdet videre med disse henvendelser med henblik på konkrete projekter.

Japan

AAU LOGO RGB UK      

 

AalborgUniversityHospital Eir

     northdenmarkregion      EU Logo