Research & Business Park

Daiichi Sankyo – Japanske Yen til Nordjylland

Den japanske lægemiddelvirksomhed Daiichi Sankyo’s forskningsfond har netop doneret et større millionbeløb til teknologisk lægemiddelforskning i Nordjylland.

Donationen vil yderligere styrke den spirende nordjyske erhvervsudvikling inden for området. 
Eir har gennem samarbejde med Udenrigsministeriet, Aalborg Universitet og Aalborg Universitetshospital i flere år arbejdet strategisk på at tiltrække udviklingsmidler fra Japan til for styrkelse af innovation og erhvervsudvikling på sundhedsområdet.

Det er meget imponerende, at Eir har været i stand til at profilere stærke nordjyske forskningskompetencer, der i hård international konkurrence vinder kampen om midlerne.

Midlerne skal over de kommende år bruges til at udvikle nye teknologier, som kan forbedre mulighederne for hurtigere og mere effektivt at udvikle nye lægemidler. Universitetets og universitetshospitalets forskning inden for netop dette område er de seneste år blevet profileret gennem Eir samt har resulteret i etablering af en række nye virksomheder i Region Nordjylland.

Med den nye bevilling har Eir fået mulighed for yderligere at styrke den regionale erhvervsudvikling inden for sundhedsområdet og dermed skabe flere videnstunge arbejdspladser i Nordjylland.

AAU LOGO RGB UK      

 

AalborgUniversityHospital Eir

     northdenmarkregion      EU Logo