Research & Business Park

InspEIR lancering - "I bad med Picasso"

Register button

        

Programme button

Tilmeldingsfrist den 19. september 2012
                 

   Invitation til lancering af InspEIR

– en ny og spændende foredragsrække

Dagens tema: Innovation og kreativitet - "I bad med Picasso – sådan bliver du mere kreativ"

Oplæg v/ Christian Stadil & Lene Tanggaard

Den 26. september 2012 kl. 14.00 - 16.30
Aalborg Universitet, Fredrik Bajers Vej 7B, lokale B3-104


Kære partnere i Eir - Empowering Industry and Research

Eir inviterer hermed til det første af en række foredrag - InspEIR -, der vil have fokus på at give ny viden og generere nye input samt motivere til nye fælles initiativer.

Vores første foredrag sætter fokus på innovation og kreativitet i det offentlige/private samspil, herunder hvordan innovation og kreativitet skabes i danske virksomheder, organisationer og institutioner og ikke mindst i samspillet mellem disse. Hvordan får vi den gode idé frem, så den kan omsættes til nye produkter og virksomheder? Hvordan kommer idéerne ud af laboratorierne og ind i virksomhedernes udviklingsarbejde?

Lene Tanggaard og Christian Stadil er begge enige om, at Danmark i fremtiden skal leve af kreativitet og innovation. Det er vigtigere end nogensinde at sætte fokus på den disciplin. Og kreativitet kan læres. Og SKAL læres!

De to oplægsholdere sætter i en række cases fokus på, hvordan kreativitet kan forbedre innovation, konkurrenceevne og udvikling - både for det enkelte individ såvel som for det danske erhvervsliv.

Dagen vil også byde på en mini-udstilling, hvor nogle af de nyeste forskningsresultater inden for sundhedsvidenskab og -teknologi vil blive præsenteret og demonstreret.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

 

AAU LOGO RGB UK      

 

AalborgUniversityHospital Eir

     northdenmarkregion      EU Logo