Research & Business Park

"Stort køkken - Stort madspild?"

Register button

         

Programme button

Tilmeldings– og indbetalingsfrist er mandag den 13. august 2012

 

 

 

 

Det er både dyrt for miljøet og for pengepungen, når der årligt kasseres over 30.000 ton spiselige fødevarer. Netop madspild er en af de helt store udfordringer i mange storkøkkener. Derfor inviterer vi til konference om "Madspild i storkøkkener – årsager og strategier".

 

Tirsdag den 21. august 2012 kl. 9:00 – 16:15

Aalborg Universitet
Fredrik Bajers Vej 7A, lokale B3-104
9220 Aalborg Ø

Det er EIR - Empowering Industry and Research og AAU-MENU, der i samarbejde med CET Aalborg Sygehus, Food+Design, Kost & Ernæringsforbundet, Kostkompagniet, FoodServInspire og InSPIRE Food, står bag arrangementet.

Kom og hør foredragsholderne, der har erfaring fra arbejdet med at udvikle strategier på området, og deltag i diskussion om årsagerne til madspild - og ikke mindst om, hvordan det mindskes, så ressourcerne kan bruges bedre.

Spred gerne denne info i dit netværk. Du kan holde dig opdateret om programmet her på siden eller på AAU-MENU. Spørgsmål kan rettes til Sofie Husby på This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller til Louise Klit på This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Tilmelding og pris

Det koster 375 kr. at deltage i konferencen.

Tilmeldings– og indbetalingsfrist er mandag den 13. august 2012.

AAU LOGO RGB UK      

 

AalborgUniversityHospital Eir

     northdenmarkregion      EU Logo