Research & Business Park

EIR inviterer via sit internationale netværk til møde

 Kære EIR partnervirksomheder, interessenter m.fl.

 

Står du og din virksomhed og mangler samarbejdspartnere, viden om det kinesiske marked eller adgang til funding og venture-kapital?

 

EIR inviterer via sit internationale netværk til møde om samarbejds- og fundingmuligheder med kinesiske virksomheder, forskere og investorer.

 

onsdag den 18. januar 2017, kl. 14.00 – 15.30

Fredrik Bajers Vej 7B, lokale B2-107, 9220 Aalborg Ø
 

Mød DenChina Consulting, der er lokaliseret i Danmark, Kina og USA og hjælper med at bygge bro mellem vestlige og kinesiske universiteter, projekter, virksomheder og regeringer; hjælper innovative virksomheder med at finde investorer i Kina; samt yder forretnings- og IT-support i forbindelse med markedsføring i Kina.

I ryggen har DenChina Consulting en spændende forretningspartner – Jiangsu Industrial Technology Research Institute (JITRI), der er lokaliseret i Kinas rigeste Jiangsu-provins. JITRI yder finansiel og politisk støtte til R&D-aktiviteter bl.a. inden for Medical Devices, Translational Medicine and Innovative Drugs samt Biomedical Engineering and Technology. Blandt JITRIs virksomhedskontakter er der pengestærke investorer, som kigger efter nye investerings-muligheder.  Et eksempel på dette er den kinesiske fond, der senest har investeret i den danske medicovirksomhed Acarix, der baserer sig på en opfindelse fra Aalborg Universitet.

Program:

14.00 – 14.10

Velkomst ved administrativ leder Charlotte Villadsen, Eir – Empowering Industry and Research, Aalborg Universitet

14.10 – 14.30

Introduktion til DenChina Consulting v. direktør for DenChina Consulting Danmark Xi Fu – Hvad kan DenChina Consulting hjælpe med?

14.30 – 15.00

Gennemgang af Jiangsu Industrial Technology Research Institute (JITRI) – samarbejds- og investeringsmuligheder samt adgang til venture-kapital for danske virksomheder v. Xi Fu

15.00 – 15.30

Diskussion af behov og muligheder


Bemærk indlæggene vil primært foregå på engelsk.
 

Tilmelding til arrangementet senest den 13. januar 2017 til Ida Vith Johnsen, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

Med venlig hilsen
 

Charlotte Villadsen

Administrativ leder, Eir – Empowering Industry and Research

AAU LOGO RGB UK      

 

AalborgUniversityHospital Eir

     northdenmarkregion      EU Logo