Research & Business Park

Åbningssymposium for forskningscenter

I anledningen af etableringen af det nye center for artroseforskning, ”Center of Excellence for Osteoarthritis” (CE-OA) inviteres der til åbningssymposium, fredag den 15. april kl. 13.00 ved Aalborg Universitetshospital.

”Center of Excellence for Osteoarthritis” (CE-OA) er oprettet med støtte fra Eir og er et forskningssamarbejde mellem hospitalsklinikker, forskningsenheder og behandlere i primær sektor. Målet er at løfte forskningen inden for artrose samt gøre centeret til en attraktiv partner for industrien. 

Til åbningssymposiet den 15. april vil der være repræsentanter fra alle aktører på området: Forskere og fagprofessionelle, patientforeninger og ledelser.

På programmet er oplæg om følgende emner: Multifaktoriel forståelse af artrose og smerter, multimodal behandling, nye diagnostiske metoder, forebyggelse, individuelle behandlingsalgoritmer, visioner for rationalisering, effektivisering samt forskning i nye principper for forebyggelse, diagnostik og behandling.

Detaljeret program vil snarest blive annonceret på http://aalborguh.rn.dk/forskning.

Åbningssymposiet foregår i auditoriet på Aalborg Universitetshospital, Medicinerhuset, Mølleparkvej 4. Alle interesserede er velkomne. Tilmelding senest den 8. april via mail til sekretær Jette Frese Andersen, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Læs mere om ”Center of Excellence for Osteoarthritis” i decemberudgaven af dette nyhedsbrev.

AAU LOGO RGB UK      

 

AalborgUniversityHospital Eir

     northdenmarkregion      EU Logo