Research & Business Park

Invitation til seminar and bootcamp on social entrepreneurship

 

The seminar focuses on how the use of innovative solutions may help improve life quality across the globe by solving social problems.
The bootcamp gives you a chance to work very intensely and to get more hands-on-experience with entrepreneurship.

Read mere about til seminar and bootcamp here

SAMARBEJDSMESSE 2018

Samarbejdsmesse 2018

TorsdagsbEir

 

TorsdagsbEir

Forsøgsprotokoller til
Etisk Komité

For studerende ved School of Medicine and Health

 

Torsdag den 17. november 2016 kl. 15.30-16.30

Fredrik Bajers Vej 7A, A1-112 (Loungen — bag kantinen)

Som studerende ved School of Medicine and Health kan du få brug for at lave forsøg, hvor en etisk godkendelse af forsøgsprotokollen er krævet.

Du kan hente hjælp hos Lone Schødt Andersen på Institut for Medicin og Sundhedsteknologi (HST), som gennemlæser alle protokoller inden de bliver  sendt til godkendelse hos Den Videnskabsetiske Komité for Region Nordjylland.

EmpEir har inviteret Lone Schødt Andersen til at give en introduktion til hvordan arbejdet med at skrive en protokol til etisk komité bedst planlægges og hvordan man sikrer sig det bedst mulige udgangspunkt for at få godkendt sin protokol.

Vi er som altid vært ved en TorsdagsbEir (eller vand)
 
Vi glæder os til at se jer!

School of Medicine and Health i samarbejde med EmpEir

Tilmeld dig via eventen på EmpEirs Facebook-side eller send en mail til: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

SEA IS BACK!

 

Come meet SEAs team, and other students interested in entrepreneurship!

Learn more about SEA at our annual Entrepreneurial Summer Mingle here

Torsdags-bEir

 

Torsdags-bEir

Torsdag den 13. oktober 2016, kl. 15.30-16.30

Sted: Aalborg Universitet, Fredrik Bajers Vej 7A
Lokale A1-112 (Loungen — bag kantinen)

EmpEir inviterer nuværende studerende og dimmitender til bEir-arrangement. Mød robotentreprenør og ildsjæl Lasse Thomsen, der fortæller om sine erfaringer med at etablere og udvikle virksomheder.

Lasses karriere spænder fra arbejdet som produktionsteknolog med speciale i konstruktion til virksomhedsejer af LT Automation, Robert ApS og Melvin ApS, der udvikler banebrydende automations- og robotløsninger til bl.a. sundhedssektoren.

Lasse Thomsen har over 30 års erfaring inden for robot- og automatiseringsteknologi. I samspil med hans hustru, Carina, er flere idéer igangsat med udgangspunkt i hendes arbejde som sygeplejerske på Hjerte-Lungekirurgisk afdeling på Aalborg Universitetshospital og et ønske om en hverdag uden tunge løft og dårlige arbejdsstillinger.


Kom og bliv introduceret til de innovative og velfærdsteknologiske produkter: MELVIN® og ROBERT®, der giver gevinster som øget livskvalitet, selv-hjulpenhed, værdighed, effektivitet samt økonomiske besparelser.

 

Med udgangspunkt i egne erfaringer og oplevelser med udvikling, innovation og iværksætteri vil Lasse fortælle om vejen fra at få en god idé til etablering af virksomhed. Lasse vil desuden også komme ind på behovet for rekruttering af nye medarbejdere, som virksomheden pt. er på udkig efter samt muligheden for praktikforløb og projektsamarbejde. 


Lasse Thomsen og hans team er senest nomineret til CareWares Iværksætterpris 2016. 

 

Vi er som altid vært ved en ”torsdags-bEir” (eller vand) 
Vi glæder os til at se jer!

School of Medicine and Health i samarbejde med EmpEir


Tilmelding via EmpEirs Facebook-side eller via mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

AAU LOGO RGB UK      

 

AalborgUniversityHospital Eir

     northdenmarkregion      EU Logo